Steaua are șanse tot mai mari la câștigarea campionatului. Mulțescu: "Nu am lot de titlu!"



026 сентября 2014

 

**VIDEO** Steaua are șanse tot mai mari la câștigarea campionatului. Mulțescu:

Steaua a învins-o la Ploiești pe Petrolul (VIDEO AICI), roș-albaștrii reușind să obțină o victorie importantă în fața unei contracandidate la titlu.

După înfrângerea din derby, prahovenii nu își mai fac mari speranțe la primul loc, distanța față de echipa lui Gâlcă fiind acum de 7 puncte.

ÎN DIRECT la Digi Sport Special, Gigi Mulțescu, antrenorul Petrolului, a mărturisit cu sinceritate că echipa sa nu se poate lupta acum cu Steaua, așteptând întărirea lotului cel mai târziu în pauza de iarnă.

"În momentul acesta, eu nu am lot de titlu! Vreau jucători în iarnă, poate chiar în această întrerupere (n.n. pe 11 și 14 octombrie România are programate meciurile cu Ungaria și Finlanda, din preliminariile Euro 2016). Au fost aduși jucători, însă unii au plecat, iar ceilalți nu au confirmat", a spus Mulțescu.

În următoarea etapă, Petrolul are meci pe terenul Viitorului, însă tehnicianul preferă să fie precaut, deși echipa lui Gică Hagi are o singură victorie în 8 etape din Liga 1.

"Este un meci greu pentru ambele echipe, dar nu avem altă soartă decât victoria. Trebuie să câștigăm următoarele două meciuri până la întrerupere și să ne rezolvăm apoi problemele. Viitorul este o echipă imprevizibilă, îmi aduce aminte de Sportul Studențesc, așa că te poți aștepta la orice".



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑