Campioana, o singură înfrângere în ultimele șase meciuri: ”Ne-am considerat învingători dinainte!”



026 сентября 2015

**VIDEO** Campioana, o singură înfrângere în ultimele șase meciuri: ”Ne-am considerat învingători dinainte!”

Steaua este departe de forma pe care a arătat-o în mandatul lui Laurențiu Reghecampf și chiar de cea din perioada Costel Gâlcă, dar, chiar și așa, roș-albaștrii au șanse de a termina turul sezonului regulat din Liga 1 pe primul loc.

După ce au încheiat conturile cu Europa, dinainte ca cele două competiții să înceapă, campionii s-au axat exclusiv pe sezonul intern. Jocul elevilor lui Mirel Rădoi este destul de încâlcit, prezintă multe carențe, mai ales în sistemul ofensiv, acolo unde atacanții au punctat foarte puțin, dar echipa care a realizat tripla în sezonul trecut are o singură înfrângere în ultimele șase meciuri oficiale.

”La Timișoara ne-am considerat învingători dinainte și asta ne-a costat. Nu mai vrem să facem astfel de greșeli, să nu mai facem pași greșiți. Singurul lucru care ne-a lipsit în ultima vreme a fost omogentitatea, din cauza faptului că au fost mai multe schimbări la nivelul lotului.

Dar, de acum încolo sunt convins că vom face meciuri din ce în ce mai bune”, a spus Lucian Filip, în cadrul unei conferințe de presă.

De la eșecul usturător cu Rosenborg, de pe ”Arena Națională”, scor 0-3, din turul play-off-ului Europa League, Steaua a obținut numai victorii, cu excepția partidei de pe Bega, cu ACS Poli Timișoara.

Steaua, în cele mai recente șase partide oficiale

CSU Craiova - Steaua 1-2 Liga 1

Rosenborg - Steaua 0-1 Europa League, play-off (retur)

Steaua - FC Viitorul 1-0 Liga 1

ACS Poli Timișoara - Steaua 1-0 Liga 1

Steaua - Concordia Chiajna 3-1 Liga 1

U Cluj - Steaua 0-1 Cupa României (”16”-imi)

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑