Echipele Caterham şi Marussia nu vor participa în ultimele două curse din Formula 1



026 октября 2014
foto: ausmotive.com

Şoc în Formula 1 la finalul acestui sezon! Caterham şi Marussia nu vor participa în ultimele două curse din acest an din cauza problemelor financiare cu care se confruntă ambele echipei.

Şeful Formulei 1, Bernie Ecclestone, a anunţat că echipele Caterham şi Marussia nu vor concura în Marele Premiu al Statelor Unite, cursă programată săptămâna viitoare la Austin, în statul Texas.

Caterham este în insolvenţă, în timp ce Marussia are probleme financiare la care s-a adăugat şi accidentul suferit de francezul Jules Bianchi în Japonia.

Cele două echipe vor rata şi Marele Premiul al Braziliei, de pe 9 noiembrie, deoarece compania care asigură transportul echipamentelor tuturor scuderiilor la cursele din calendar va muta aceste echipamente din Statele Unite direct în Brazilia.

Astfel, la Austin şi apoi la Sao Paulo, pe grila de start vor fi doar nouă echipe şi 18 monoposturi.

În clasamentul general al constructorilor, Caterham ocupă ultimul loc, fără vreun punct adunat în cele 16 curse ale sezonului, iar Marussia se află pe locul 9, cu doar două puncte, acestea fiind obţinute de Jules Bianchi, la Monte Carlo.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑