Oțelul - Dacia Unirea Brăila 0-1. A 11-a partidă la rând fără victorie pentru gălățeni. Un eliminat pe final



 

**VIDEO** Oțelul - Dacia Unirea Brăila 0-1. A 11-a partidă la rând fără victorie pentru gălățeni. Un eliminat pe final

Dacia Unirea Brăila se menţine la trei puncte de Rapid, liderul Seriei 1 din Liga 2, după victoria obţinută la Galaţi.

Fără înfrângere de o lună, oaspeţii au avut două situaţii bune în prima repriză: Grecu a apărat la şutul lui Muscă (2), iar Frunză a trimis peste poartă din lovitură liberă (24). În partea a doua, însă, s-au inversat rolurile și Oțelul a fost mai periculoasă, mai ales atunci când Chipirliu a trimis în transversală din lovitură liberă (61).

Nici Diarra nu a fost mai precis, pentru că șuturile sale nu au prins spațiul porții (70 și 80). Daniel Florea l-a înlocuit apoi pe francez cu Avram (80), care însă, după doar nouă minute a fost eliminat direct pentru un fault dur (90). În prelungiri, brăilenii au dat lovitura, la centrarea lui Niţă pentru Muscă (90+2), ajuns la 7 goluri stagionale.

Oţelul este la a 11-a partidă consecutivă fără victorie, în timp ce Dacia Unirea Brăila n-a mai fost învinsă de 6 runde.

Oțelul - Dacia Unirea Brăila 0-1
A marcat: Muscă 90+2
Eliminat: Al. Avram 90

Oţelul: Grecu - C. Stoian, R. Codreanu, Cojoc, Asanache - Dajbog, R. Stănescu (R. Tătar 90+3) - C. Miron (M. Adăscăliţei 72), Chipirliu, Diarra (Al. Avram 80) - Cârjan
Antrenor: Daniel Florea

Dacia Unirea Brăila: Cr. Mitrea - G. Niţă, L. Ivan, Ghiocel, Stănciulescu - M. Dima (Petean 46), Iosofache - Puşcaşu (Onofraş 78), Necoară (C. Roşu 67), Frunză - Al. Muscă
Antrenor: Alin Pânzaru

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑