Steaua împarte Piteștiul în două. De la: "Orașul nu o poate adopta", până la "Să vină mereu aici, fiindcă nu mai avem fotbal"



 

**VIDEO** Steaua împarte Piteștiul în două. De la:

La stadionul "Nicolae Dobrin", din Pitești, se vând din nou bilete pentru un meci din Liga 1, la mai mult de 6 ani de la retrogradarea lui FC Argeș de pe prima scenă.

Arena din Trivale o va găzdui de acum încolo pe Steaua, iar primul meci de acolo care figurează disputat pe terenul roș-albaștrilor este cel cu Astra, programat duminică, de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Stadionul a primit și aviz din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență, iar la casa de bilete au apărut și primii spectatori care vor vedea pe viu campioana la primul meci disputat pe teren propriu la Pitești.

Venirea Stelei la Pitești a împărțit orașul în două. Deși cei mai mulți localnici apreciază ideea ca în orașul lor să se dispute din nou meciuri din prima ligă, au apărut și voci care se declară împotriva demersului bucureștenilor. "Ce să mai spunem, avem un județ de steliști. Am văzut la amicalul lui CSM, că au venit 9.000 de oameni. Mai mulți suporteri ca aici nu vor fi. Au început să apară mesaje blocuri, văd multe mesaje să nu îi primim", a spus un fan al lui FC Argeș.

Și pe stadion vor fi tabere diferite. "Nu suntem suporteri ai Stelei, ci ai lui FC Argeș. Cred că vom susține Astra, pe Șumudică", afirmă unii spectatori care și-au luat bilete la meciul de duminică.

"Din nefericire, FC Argeș nu mai are echipă de câțiva ani. După 5 ani, normal că piteștenii sunt însetați de fotbal, mai ales că sunt iubitori ai fotbalului. Părerea mea este că majoritatea piteștenilor vor veni să susțină FCSB-ul, pentru că Steaua nu pot să îi spun. Nu cred că va veni galeria lui FC Argeș și nu cred că orașul Pitești o poate adopta pe Steaua. Se știe că galeria lui FC Argeș niciodată nu a iubit Steaua și nu a simpatizat vreo echipă din București.", a spus un fan al lui FC Argeș, la casa de bilete a stadionului "Nicolae Dobrin", din Pitești.

Alții văd venirea Stelei lui Gigi Becali ca pe o salvare pentru fotbalul piteștean: "Să vină mereu aici! Să se mute aici, pentru că nu avem fotbal în județul Argeș. De ce n-ar investi domnul Becali și la noi? Și să nu mai plece de aici".

Peluze - 10 lei
Tribuna a II-a - 15 lei
Tribuna I - 20 lei

Steaua - Astra se joacă la Digi Sport 1, duminică, de la ora 20:30. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!

După cele 3 trofee interne cucerite în 2015, Steaua este nominalizată la echipa anului 2015! Intră şi tu pe premiiledigisport.ro şi votează-i pe cei mai buni dintre cei buni!

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑