Un fost antrenor al lui Dinamo spune că Steaua are șanse infime la titlu. ”Au probleme și de antrenor și de jucători!”



Un fost antrenor al lui Dinamo spune că Steaua are șanse infime la titlu. **”Au probleme și de antrenor și de jucători!”**

Steaua a acumulat deja patru înfrângeri în actualul sezon, după ce a pierdut și derby-ul cu Dinamo, și se află pe locul 4 în Liga 1, cu 30 de puncte, cu patru mai mult față de CSU Craiova, clasată pe poziția a 7-a, loc care nu asigură prezența în play-off.

Steaua - Astra se joacă la Digi Sport 1, duminică, de la ora 20:30. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!

Roș-albaștrii au pierdut din cadența pe care au avut-o în ultimii trei ani și acum par departe de rezultatele de anul trecut, când au reușit tripla. Chiar și un fost antrenor al lui Dinamo, Gheorghe Mulțescu, spune că Steaua are șanse infime de a-și păstra titlul și la finalul sezonului în curs.

”Nu mai este favorită Steaua și asta se vede din mai multe puncte de vedere. În primul rând nu mai sunt acasă, au pierdut concentrarea, au scăzut și ca lot, e clar că sunt într-o situație nefavorabilă, nici nu se compară.

Din afară se vede clar. Jocul nu confirmă, sunt probleme de antrenor, probleme de jucători, fiecare are partea lui de vină”, a spus Mulțescu într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT găzduită de emisiunea ”Fotbal Club” de la Digi Sport. 

După cele 3 trofee interne cucerite în 2015, Steaua este nominalizată la echipa anului 2015! Intră şi tu pe premiiledigisport.ro şi votează-i pe cei mai buni dintre cei buni!

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑