Steaua se teme de meciul cu Astra: ”Trebuie să evităm asta”. Ce strategie va adopta campioana în iarnă



 

**VIDEO** Steaua se teme de meciul cu Astra: ”Trebuie să evităm asta”. Ce strategie va adopta campioana în iarnă

Cu o singură victorie în ultimele cinci etape și mai ales după înfrângerea grea suferită în fața rivalei Dinamo, pentru prima dată după 5 ani, Steaua nu concepe alt rezultat decât victoria cu Astra, în meciul de duminică, 29 noiembrie, de la ora 20:30. Meciul este ÎN DIRECT la Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro. Roș-albaștrii se tem, însă, foarte mult de Budescu și de forma starului giurgivenilor.

„Cred că echipa care va fi mai curajoasă va câștiga partida. Cu Dinamo, n-am fost noi. N-am tras un șut la poartă decât la golul lui Stanciu. Cu Astra, mi-e frică de faptul că au un executant foarte bun de lovituri libere. Mă refer la Budescu. Trebuie să evităm faulturile în preajma careului. Cred că, odată cu reintrarea unor jucători de la noi, putem câștiga această partidă și trebuie să o câștigăm”, a declarat Helmuth Duckadam, președintele de onoare al campioanei, în direct, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

”Eroul de la Sevilla” nu știe încă ce strategie va adopta Steaua în iarnă, în perioada de mercato.

„Depinde ce strategie se dorește la Steaua. Am văzut că s-au transferat trei jucători tineri de la Piatra Neamț. Dacă se merge pe jucători tineri și se încearcă o reconstrucție, atunci da. Steaua, cu tot jocul mai puțin reușit de până acum, este în obiective: și în campionat, și în Cupă, și în Cupa Ligii. Depinde ce se dorește în iarnă. Jucători cu experiență, ca să tragi la titlu, sau jucători tineri, ca să tragi anul viitor”, a mai spus Duckadam.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑