Felgueiras vrea să plece de la CFR: "Ar fi bine să merg la un club mai bun"



026 декабря 2014

 

**VIDEO** Felgueiras vrea să plece de la CFR:

Portarul celor de la CFR Cluj, Mario Felgueiras, recunoaşte că îşi doreşte să plece din Gruia, însă, "din respect faţă de CFR şi suporteri", evită încă să vorbească despre numele viitoarei sale destinaţii.

"Am contract cu CFR şi nu voi vorbi despre altă echipă. După, vom vedea, dacă devin liber sau nu. Ar fi bine să plec la un club mai bun. Vreau să ajung la un nivel mai înalt şi mai puternic. Nu vreau să spun nimic deocamdată, pentru că am respect faţă de CFR şi de suporterii care au fost minunaţi cu mine", a declarat goalkeeperul portughez.

Problemele financiare ale fostei campioane reprezintă unul dintre motivele pentru care Felgueiras îşi doreşte să plece. Lusitanul recunoaşte că a trecut prin momente dificile.

"A fost un an foarte complicat, de multe ori nu am putut dormi, nu m-am putut odihni bine. E greu, mai ales când vine antrenamentul şi tu vrei să fii mai concentrat şi e mai complicat", a spus portarul clujenilor.

"Mă simt dezamăgit că nu suntem respectaţi ca jucători şi de ce se întâmplă acum în România. Nu ştiu dacă sunt trei-patru echipe care au salariile la zi. Înseamnă că ceva nu e în regulă, se întâmplă ceva ciudat", a conchis Mario Felgueiras.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑