&SONDAJ Huntelaar, Campbell sau Bale? Care a fost golul săptămânii în UEFA Champions League?



027 февраля 2014

 

**VIDEO&SONDAJ** Huntelaar, Campbell sau Bale? Care a fost golul săptămânii în UEFA Champions League?

Golurile spectaculoase nu au lipsit nici în această săptămână din UEFA Champions League. Două dintre cele mai frumoase trei reușite ale săptămânii în cea mai tare competiție inter-cluburi vin din meciul cu cele mai multe goluri din turul optimilor de finală: Schalke 04 - Real Madrid 1-6 (REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI).

1. Reușita lui Klaas-Jan Huntelaar (30 de ani) a închis tabela în Schalke - Real Madrid 1-6 cu un șut năpranisc, din prima, care a catapultat mingea în vinclul porții apărate de Iker Casillas.

2. Joel Campbell a marcat pentru 2-0 în Olympiakos Pireu - Manchester United (REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI). A punctat în minutul 54, cu un șut cu stângul, din afara careului, plasând mingea lângă bara porții lui De Gea.

3. Gareth Bale a marcat două goluri în victoria cu 6-1 a lui Real Madrid la Gelsenkirchen, cu Schalke, însă prima reușită a galezului a fost cu adevărat spectaculoasă, venind după două driblinguri discrete în marginea careului, în fața lui Felipe Santana și Kolasniac.

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑