Flavius Stoican schimbă sistemul! Dinamo va începe cu doi atacanți în fața Stelei. "11"-le probabil



Flavius Stoican schimbă sistemul! **Dinamo** va începe cu doi atacanți în fața Stelei.

Dinamo este gata să dea lovitura în fața Stelei și în Cupă, mai ales că în meciul din campionat roș-albii s-au descurcat bine și au reușit un rezultat de egalitate în Ghencea, scor 1-1 (VIDEO AICI).

Flavius Stoican a pregătit acum tactica pentru prima manșă din semifinalele Cupei României și vrea să ia o opțiune serioasă pentru calificarea în ultimul act al competiției încă din tur.

Fără Cosmin Matei și Cătălin Munteanu la mijlocul terenului, antrenorul lui Dinamo pare decis să schimbe sistemul 4-2-3-1 și să trimită pe Arena Națională doi atacanți veritabili, pentru un plus de incisivitate și agresivitate în jumătatea adversă.

Dinamo ar urma să înceapă în fața Stelei într-un 4-4-2 ofensiv, cu Bilinski și Țucudean pe teren din primul minut, ajutați din linia de mijloc de Rotariu. Din primul unsprezece nu vor lipsi însă Boubacar și Elton, care trebuie să sprijine apărarea roș-albilor.

Bătăi de cap are Flavius Stoican în centrul liniei defensive, acolo unde îl va titulariza pe ezitantul Durimel în locul lui Thicot, accidentat în continuare. Grecu are șanse mari să fie titular pe flancul stâng.

Dinamo, echipă probabilă: Bălgrădean - Rus, Durimel, Grigore, Grecu - Lazăr, Boubacar, Elton, Rotariu - Bilinski, Țucudean.

Steaua - Dinamo este LIVE TEXT pe digisport.ro, de la ora 21:00.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑