De 5 ori mai scumpe! Cat au ajuns sa coste biletele la meciul Moldova-Suedia de pe Zimbru




Bilete de 3 sau chiar de 5 ori mai scumpe. Asa se vand astazi la negru biletele pentru meciul de diseara dintre Moldova si Suedia. La casa stadionului Zimbru, ele s-au epuizat acum doua zile. Astfel, un bilet care oficial costa 80 lei, astazi se vinde la negru cu 300 de lei.

 

"Sunt fani care isi ies din minti ca nu gasesc bilete si o mie de lei pentru doua bilete eu socot, sincer, ca e mult. Eu le dau oleaca mai ieftin pentru fani care vor sa mearga si nu prea au bani. 300 de lei pentru un bilet e cu 400 de lei mai ieftin pentru doua bilete, in comparatie cu altii. La urma urmei, chiar mai bine le pierd, dar le dau asa."

 

"Sa nu ascund, pretul initial e de 180 de lei, iar eu il vand cu 320. E un loc destul de bun, e sus, mai spre colt asa. " 

 

De asemenea, sunt comercianti care spun ca nu fac nimic ilegal si vand biletele deoarece s-au razgandit si nu mai merg la meci. 

 

VÎNZĂTOR DE BILETE: "Da, am unu, dar nici nu vreau sa-l vand, ca eu tot vreau sa ma duc la meci."

 

“ 500 de lei, eu singură l-am cumpărat cu 200 de lei luni. Sau îl voi vinde sau dacă nu, voi merge la meci. ”

 

Chiar si la preturi de 3 ori mai scumpe biletele s-au vandut ca painea calda.

 

VÎNZĂTOR DE BILETE: "Nu. Deja le-am vandut, chiar acum. "

 

La casele stadionului Zimbru a fost afisata inca de miercuri informatia ca nu mai sunt bilete in vanzare. Cele mai ieftine au costat 80 de lei, iar cele mai scumpe - 180 de lei. La partida de diseara se anunta un infern din tribunele arhipline. Peste 10 mii de suporteri vor sustine nationala noastra in fata echipei lui Ibrahimovic.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑