Vicent Del Bosque a acceptat să rămână antrenorul naţionalei Spaniei până în 2016



FOTO: laacib.net

Vicente del Bosque va rămâne selecţionerul Spaniei până în 2016. Presa din peninsula iberică scrie că principala misiune a tehnicianului va fi de a începe reconstrucţia naţionalei acestei ţări, după ce echipa a avut o prestaţie mediocră la turneul final din Brazilia.

Naţionala Spaniei, campioana mondială en-titre, a avut o evoluţie dezamăgitoare la Mondialul din Brazilia, fiind eliminată neaşteptat din faza grupelor.

Susţinut de preşedintele federaţiei spaniole, Angel Villar, şi secretarul general Jorge Perez Arias, Vicent Del Bosque a acceptat să rămână antrenorul naţionalei Spaniei până în 2016.

Acesta va avea ca obiectiv să reconstruiască echipă. Primele modificări în lotul Spaniei vor putea fi observate în meciul amical cu Franţa de pe 4 septembrie, dar şi la partida oficială cu Macedonia din preliminariile pentru Euro-2016.

Del Bosque, în vârstă de 63 ani, a preluat reprezentativa Spaniei în august 2008 şi în cele 90 de meciuri disputate ibericii au obţinut 72 victorii, 8 remize şi 10 înfrânger. Cu Del Bosque selecţioner, Spania a câştigat Campionatul Mondial din 2010 şi Campionatu European din 2012.

Tehnicianul iberic este primul antrenor din istorie care a câştigat în carieră Liga Campionilor, Campionatul Mondial şi cel European.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑