Cel mai straniu turneu de fotbal. Participanților li s-a oferit să se "relaxeze" în noroi



Foto: oddstuffmagazine.com

Chinezii au găsit o nouă modalitate cum să-i motiveze pe jucătorii naţionalei de fotbal să ajungă la un Campionat Mondial. La Beijing a fost organizat un turneu de fotbal prin noroi, la care au participat atât bărbaţi, cât şi femei.

Amatorii fotbalului din Beijing au fost puşi la grea încercare. Aceştia au jucat fotbal în noroi, pe un teren special amenajat în capitala Chinei. Turneul de fotbal este organizat pentru susţinerea echipei naţionale a Chinei care nu a mai jucat la un Campionat Mondial din 2002. 

La competiţie participă patru echipe formate atât din bărbaţi, cât şi din femei. Fiecare grupare a fost formată din șase jucători.

"Am organizat acest turneu pentru a oferi posibilitate oamenilor să scape de griji şi nevoi şi să se relaxeze. Fotbalul prin noroi este potrivit atât pentru bărbați cât şi pentru femei", a declarat organizatorul turneului, Pan Hao.

Finala turneului va avea loc sâmbătă, iar echipa învingătoare va putea reprezenta China la Cupa Mondială de fotbal prin noroi, care va avea loc în Scoția. 

Fotbalul în noroi a apărut la sfârşitul anilor '90 în Finlanda. De atunci în fiecare an, în diferite ţări se desfăşoare zeci de competiţii de acest fel.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑