Monica Niculescu, lovită cu mingea în ceafă de partenera ei de dublu



 

**VIDEO** Monica Niculescu, lovită cu mingea în ceafă de partenera ei de dublu

Faza s-a petrecut chiar în primul set al partidei de dublu dintre perechile Monica Niculescu (România)/Klara Koukalova (Cehia) și Garbine Muguruza/Carla Suarez Navarro (ambele din Spania). Niculescu a avut nevoie de câteva minute pentru a-și reveni.

Emoţii pentru Monica Niculescu în meciul pentru calificarea în optimile de finală ale turneului de la Wimbledon. Românca a fost accidentată chiar de către partenera sa de dublu, Klara Koukalova.

În primul set, la scorul de 1-0 pentru echipa din care face parte și sportiva noastră, Niculescu a avut parte de un moment delicat, extrem de rar întâlnit pe terenurile de tenis. După ce au convenit asupra strategiei din game-ul al doilea, Klara Koukalova a izbutit performanța de a servi exact în ceafa Monicăi.

Niculescu a resimțit din plin durerea, după care s-a îndreptat direct spre scaune pentru a-și reveni. Simțind că are probleme, arbitrul partidei s-a dus personal și i-a adus Monicăi Niculescu o pungă de gheață pe care a pus-o pe ceafă. După câteva minute, partida s-a reluat.

Turneul de la Wimbledon este ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE pe canalele Digi Sport, precum și pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS. 

BRD Bucharest Open, primul turneu WTA din România, care va avea loc în perioada 5-13 iulie 2014, la Arenele BNR din Capitală, și la care va participa și SIMONA HALEP, va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport, precum și pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑