Viitorul a plecat în cantonament, în Polonia, cu gândul la noul sezon: ”Vrem un loc în primele 6”



 

**VIDEO** Viitorul a plecat în cantonament, în Polonia, cu gândul la noul sezon: ”Vrem un loc în primele 6”

Florin Cernat, noul lider al Viitorului, promite că echipa va lupta pentru un loc de cupe europene. Astăzi, jucătorii lui Hagi au plecat în Polonia, pentru al doilea cantonament al verii.

După stagiul de pregătire de la Brașov, Viitorul lui Hagi s-a mutat în cantonamentul din Polonia. Cu Florin Cernat coordonator de joc, Hagi speră ca echipa sa să joace cât mai spectaculos în noul sezon.

”Mă gândesc cât mai sus, pentru că așa am fost învățat și așa voi face. Obiectivul nostru în noul sezon e un loc în primele șase echipe”, a declarat Florin Cernat.

”Nu mai putem să fim o surpriză, pentru că suntem de trei ani în prima ligă, alții pot fi surprize. Încercăm să fim o echipă bună. Campionatul o să fie mult mai greu, poate cel mai greu campionat”, a spus și Gică Hagi.

Transferat la Chelsea, Cristi Manea nu a făcut deplasarea, în schimb din lot face parte Ianis Hagi. Mutu a dezvăluit că fotbalistul de 16 ani a semnat cu Fiorentina, dar Ianis nu se grăbește - ar vrea să ajute Viitorul încă un sezon.

„E mult mai diferit față de anul trecut, când am venit prima oară la echipa mare. Mă simt mult mai pregătit, mai bine”, a spus Ianis Hagi.

Fiul ”Regelui” a adunat 7 partide în Liga 1 și un gol marcat chiar la primul meci ca titular, contra Botoșaniului.

Lotul care a făcut deplasarea în Polonia:

Călin Albuț, Alexandru Buzbuchi - portari

Cornel Suciu, Cristi Munteanu, Bogdan Mitache, Bogdan Mitrea, Constantin Mișelăricu, Robert Hodorogea, Tudor Băluță, Cristian Ganea, Ionuț Puțanu, Ciprian Perju (ultimii doi se vor alătura lotului pe 29 iunie) - fundași

Romario Benzar, Ioan Filip, Carlo Casap, Adnan Aganovic, Dragos Nedelcu, Răzvan Marin (se va alătura lotului pe 29 iunie) - mijlocași

Ionuț Vînă, Ianis Hagi, Cristian Gavra, Alexandru Mitriță, Florin Tănase, Florin Cernat, Ciprian Vasilache, Aurelian Chițu - atacanți

În Polonia, FC Viitorul va susține câteva partide de pregătire. Pe 28 iunie formația constănțeană va participa la un patrulater, alături de KFS-Prespa Birlik Malmo (Suedia), FC Trepca '89 Mitrovice (Kosovo) și Piast Gliwice (Polonia). Acest turneu este organizat de Piast Gliwice cu ocazia împlinirii a 70 de ani de la fondarea clubului polonez. Pe 1 iulie FC Viitorul va întâlni pe polonezii de la Gornik Zabrze, iar pe 2 iulie elevii lui Gheorghe Hagi vor evolua contra ciprioților de la AEK Larnaca. FC Viitorul va reveni în țară pe 3 iulie.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑