Tătărușanu a fost integralist și n-a luat gol, în primul amical jucat de Fiorentina în America de Sud



 

**VIDEO** Tătărușanu a fost integralist și n-a luat gol, în primul amical jucat de Fiorentina în America de Sud

Ciprian Tătărușanu își face loc în prima echipă la Fiorentina. În primul meci din turneul amical din America de Sud, câștigat cu 1-0 contra argentinienilor de la Estudiantes, fostul stelist a început ca titular și a fost integralist.

Unicul gol al partidei a fost marcat de germanul Mario Gomez, în minutul 29, când a scăpat singur cu portarul celor de la Estudiantes și a finalizat cu un șut pe lângă acesta. Fiorentina a lovit și bara, în minutul 78, la șutul lui Vecino.

Antrenorul Vincenzo Montella l-a ținut tot meciul pe teren pe portarul român care a câștigat ultimele două titluri cu Steaua, păstrându-l pe Neto pe bancă. Portarul brazilian, care în sezonul trecut a fost titularul de drept între buturile "violeților", a fost rezervă neutilizată la meciul de sâmbătă. În aceeași situație s-a mai aflat numai mijlocașul Marko Bakic.

Meciul cu Estudiantes, din Copa Euroamericana, fost al doilea în care a jucat Tătărușanu, care a bifat întrega repriză secundă a partidei cu Trentino, câștigat cu 8-2 (DETALII AICI).

Echipa Fiorentinei:

Tătărușanu - Gonzalo, Roncaglia (61 Tomovic), Alonso - Piccini, Wolski (61 Vecino), Shiny, Borja Valero (76 Mati Fernandez), Vargas (61 Pasqual) - Bernardeschi (69 Babacar), Gomez;
Antrenor: Vincenzo Montella.

Noul sezon din Serie A începe pe 31 august și poate fi urmărit ÎN DIRECT la Digi Sport.

 


Sursa foto: fiorentina.it

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑