Manuel Pelegrini a suferit primul eşec în campionatul Angliei



027 августа 2013

 

Manchester City a fost învinsă de nou-promovata Cardiff, scor 3 la 2. În această seară se joacă derby-ul etapei a doua: Manchester United - Chelsea Londra.

City s-a făcut de râs aseară în deplasare la Cardiff , chiar dacă a deschis scorul la începutul reprizei secunde. Dzeko a înscris cu un şut superb.

Cardiff a restabilit egalitatea în minutul 60 prin Gunnarsson, iar Campbell a reuşit o dublă în 8 minute. Negredo a redus din handicap în ultimul minut regulamentar, însă a fost prea tîrziu: City a pierdut cu 3 la 2 şi se clasează pe a 6-a poziţie în campionat, cu 3 puncte după 2 etape. Lider în Anglia este Chelsea care joacă în această seară derby-ul cu Manchester United. Tot aseară Barcelona şi-a consolidat poziţia de lider în campioantul Spaniei, după ce trecut cu 1 la 0, Malaga. Adriano a înscris golul victoriei pe finalul primei reprize.

Într-un alt meci, Atletico Madrid a umilit-o pe Rayo Vallecano, cu 5 la 0 şi este la egalitate de puncte cu Barcelona. În Italia, lider după prima etapă este Napoli care a învins-o pe Bologna cu 3 la 0. Pentru gazde au marcat Callejon şi Hamsik o dublă. Într-un alt meci Inter a trecut cu 2 la 0 de Genoa. Nagatomo şi Muriel au adus victoria "nerazzurrii-lor".

Источник – Canal 3


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑