Dragomir îl atacă și el pe Budescu: "La Haifa a fugit 1400 de metri în tot meciul"



027 августа 2013

 

Cu toate că nu se află în cea mai bună relație cu selecționerul Victor Pițurcă, președintele LPF, Dumitru Dragomir, îl sprijină pe acesta în decizia neconvocării lui Constantin Budescu la echipa națională. 

Deși a marcat 9 goluri în cele 11 partide disputate în acest start de sezon, jucătorul Astrei nu l-a convins pe Victor Pițurcă. Antrenorul primei reprezentative nu l-a convocat pe Budescu pentru partida de verificare cu Slovacia (1-1 DETALII AICI) și nu o va face cu siguranță pentru dubla cu Ungaria și Turcia, dueluri programate pe 6 și 9 septembrie. 

Dumitru Dragomir consideră că Adrian Mutu și Lucian Sânmărtean ar trebui să primească telegrame de convocare, însă în același timp, este de acord cu lăsarea în afara lotului a lui Constantin Budescu. 

"Cum să îl chemi pe Budescu? El a fugit 1400 de metri la meciul cu Maccabi Haifa. Dacă există așa ceva în lume, la un meci de cupe europene... înseamnă că trebuie toți să ne lăsăm de fotbal. Au mai fost și alții ca și el, vreo 2-3 la Astra care nu au depășit 2000 de metri alergați.", a spus Dumitru Dragomir, la Digi Sport.  

Patronul Astrei, Ioan Niculae, s-a arătat deranjat de decizia neconvocării lui Budescu, însă prestația jucătorului de la Haifa l-a făcut pe omul de afaceri să își schimbe poziția la 180 de grade. 

"Trebuie să îi cer scuze lui Pițurcă. El a văzut mai bine decât mine în cazul unui anumit jucător. I s-a urcat la cap.", a conchis finanțatorul Astrei.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑