Bulgarii, încrezători că vor elimina Steaua! ”Putem da trei sau mai multe goluri!”



027 августа 2014

 

**VIDEO** Bulgarii, încrezători că vor elimina Steaua! ”Putem da trei sau mai multe goluri!”

Antrenorul lui Ludogorets, Georgi Dermendzhiev, crede că echipa sa are capacitatea de a întoarce rezultatul și, implicit, soarta calificării, în meciul cu Steaua, de miercuri, 27 august, de la ora 21:45, meci transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

”Echipa este gata de joc, am avut suficient timp pentru a pregăti acest meci. Angulo Brayan nu este apt de joc, dar în rest nu avem alte probleme. Jucătorii sunt sănătoși, doar Vitinha nu poate participa, dar asta e o problemă mai veche.

Există o anumită tensiune, dar este de așa natură încât jucătorii sunt mai montați. Este din cauză că echipa noastră este la un pas de calificarea în Champions League, o competiție în care nu am ajuns niciodată. Dar sunt convins că jucătorii vor juca așa cum trebuie să o facă”, a declarat tehnicianul campioanei Bulgariei.

Antrenorul formației bulgare a elogiat echipa Stelei, dar susține că nu va lua măsuri speciale împotriva niciunui jucător roș-albastru, nici măcar împotriva lui Sânmărtean.

„Steaua are jucători foarte buni. Sunt sigur că cel care-l va înlocui pe Chipciu va fi un jucător cel puțin la fel de bun. Nu luăm măsuri speciale pentru nimeni, nici măcar pentru Sânmărtean, deși este un fotbalist senzațional.

Nu îmi fac griji înainte de meci, am vorbit cu băieții. Trebuie să ne facem jocul mâine. Trebuie să obținem un rezultat suficient de bun pentru a elimina Steaua”, a mai adăugat Dermendzhiev.

Tehnicianul bulgar crede că Ludogorets va juca mult mai ofensiv decât a făcut-o în tur, la București, când a pierdut cu 1-0, pe Arena Națională (DETALII).

„Va fi un meci diferit decât cel de la București. Vom juca altceva. La rezultatul de acum suntem eliminați, deci trebuie să jucăm pe atac, pentru a înscrie, dar în același timp nu trebuie să primim gol.

Este un play-off pentru Champions League. Nu este un meci oarecare. Steaua a fost o echipă foarte bună, în fața propriilor fani. Dar noi mereu jucăm la victorie și așa vom face și miercuri. Da, am exersat și loviturile de la 11 metri”, a dezvăluit antrenorul de 59 de ani.

Și căpitanul echipei bulgare, mijlocașul Svetoslav Dyakov, a fost în asentimentul antrenorului său în conferința de presă premergătoare partidei de mâine.

”Ludogorets poate înscrie trei goluri, ba chiar și mai multe mâine. Dar planul nostru este să câștigăm la un scor suficient încât să eliminăm Steaua”, a explicat Dyakov.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑