EXCLUSIV Lazăr: ”A sosit momentul s-o batem pe Steaua. Vrem un trofeu!”



027 августа 2014

 

**VIDEO EXCLUSIV** Lazăr: ”A sosit momentul s-o batem pe Steaua. Vrem un trofeu!”

La 25 de ani și după doar un sezon complet în tricoul lui Dinamo, Valentin Lazăr a devenit căpitanul ”alb-roșiilor”. Fotbalistul sosit în vara lui 2013 în Ștefan cel Mare spune că atitudinea lui nu s-a schimbat în teren, față de colegi.

„Nu, sunt același jucător prietenos, dar poate puțin îmi este schimbată atitudinea înainte de meci, pentru că e normal să fac asta, pentru că trebuie să-i mobilizez și să-i motivez așa cum trebuie, să câștigăm meciurile”, a spus Lazăr, într-un interviu EXCLUSIV acordat Digi Sport.

Noul căpitan al echipei din Ștefan cel Mare visează să joace într-o zi în Anglia și, dacă se poate, la echipa sa preferată, Liverpool.

„Momentan, cu conducerea clubului m-am înțeles că nu voi pleca. În cazul în care va veni, însă, o ofertă consistentă și clubul va fi de acord, cred că voi pleca. Îmi place campionatul din Anglia, echipa preferată e Liverpool, dar jucătorul favorit acum e Ribery”, a mai declarat Lazăr.

Mijlocașul de 25 de ani crede că plecarea sa, a lui Cosmin Matei sau a lui Dorin Rotariu, ar fi o mare pierdere. Cu atât mai mult dacă ar pleca doi dintre ei.

”Eu cred că nu va pleca niciunul dintre noi trei. Dar dacă vor pleca unul sau doi, cu siguranță sunt pierderi pentru Dinamo”, susține Valentin.

De la sosirea sa la Dinamo, ”câinii roșii” nu au reușit nicio victorie în fața rivalei Steaua, dar căpitanul echipei crede că este posibil ca acest lucru să se schimbe în acest an.

„Sper ca în turul campionatului să reușim să câștigăm în fața Stelei, pentru că și Steaua e slăbită și noi, ca și grup, ca și echipă, suntem mai puternici ca anul trecut. Cred că putem lua minimum un trofeu în acest an. La titlu, sper să ne luptăm și anul acesta. Încă nu am pierdut niciun meci. Cred că am face o figură mai frumoasă decât CFR Cluj”, a mai spus Lazăr, care a explicat de ce preferă să joace în banda stângă mai degrabă decât pe partea dreaptă a terenului:

”Cel mai mult îmi place să joc în partea stângă, pentru că pot intra în centru și să trag la poartă. Pe dreapta, te rezumi mai mult la centrare”.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑