Everton s-a calificat în turul 3 al Cupei Ligii, după un meci spectaculos decis în prelungiri



027 августа 2015

 

**VIDEO** Everton s-a calificat în turul 3 al Cupei Ligii, după un meci spectaculos decis în prelungiri

Everton s-a calificat în turul trei al Cupei Ligii Angliei, după cel mai spectaculos meci de până acum al sezonului. Elevii lui Roberto Martinez au avut nevoie de prelungiri pentru a se impune pe terenul echipei de liga a treia Barnsley, în faţa căreia au câştigat cu 5-3.

Gazdele au deschis scorul după 22 de minute, când Sam Winnal a înscris din pasa irlandezului Hourihane.

Şase minute mai târziu, Watkins a dublat avantajul gazdelor, dar Everton a replicat în partea a doua.

Roberto Martinez a schimbat la pauza şi i-a trimis pe teren pe Deulofeu şi Barkley, iar oaspeţii au reuşit revenirea. Mirallas a redus din diferenţă în minutul 51, pentru ca Naismith să egaleze peste opt minute, din pasa lui Deulofeu.

Barnsley a răspuns imediat şi a revenit în avantaj în minutul 60, când Crowley, jucător împrumutat de la Arsenal, a marcat pentru 3-2.

Deulofeu a ieşit din nou la rampă cu 12 minute înainte de final. Fostul jucător al Barcelonei a pasat decisiv pentru Lukaku, iar belgianul a trimis meciul în prelungiri.

Acelaşi Deulofeu a centrat periculos în minutul 96, iar apariţia lui Lukaku l-a forţat pe Roberts să trimită în propria poartă.

Lukaku a reuşit dubla în minutul 115, din pasa lui Barkley, şi a eliminat orice emoţie într-un meci care s-a terminat cu aplauze la scenă deschisă pe Oakfield Stadium.

Barnsley: Davies - Wabara (Rothwell 90+4), Roberts, Mawson, Nyatanga - Scowen, Pearson - Watkins (Smith 105), Crowley, Hourihane - Winnall (Wilkinson 83)

Antrenor: L. Johnson

Everton: Robles - Pennington (Barkley 46), Stones, Jagielka, Oviedo - Besic, Cleverley - McGeady (Deulofeu 46), Naismith, Mirallas (McCarthy 110) - Lukaku

Antrenor: R. Martinez

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑