EXCLUSIV Bi-interviu Ianis şi Gică Hagi. "Mă simt bine cu banderola!" / "S-a născut căpitan"



027 августа 2015

 

**VIDEO EXCLUSIV** Bi-interviu Ianis şi Gică Hagi.

Gheorghe Hagi şi fiul său, Ianis Hagi, trec prin momente foarte bune în această perioadă. Viitorul este una dintre cele două echipe neînvinse în Liga 1, alături de Dinamo, şi se află pe poziţia secundă a clasamentului, la doar un punct în urma liderului Astra Giurgiu.

Parcursul excelent al grupării constănţene a atras atenţia şi presei internaţionale, iar fostul căpitan al echipei naţionale şi fiul său au fost lăudaţi într-un articol de pe site-ul ESPN.

Aşchia nu are departe de trunchi, spune un proverb foarte cunoscut, iar până acum sunt destule semne care arată că Ianis i-ar putea călca pe urme tatălui său. Mai mult decât atât, cei doi gândesc aproape la fel, aşa cum se poate observa şi din interviul pe care l-au acordat ÎN EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport.

Tatăl şi fiul au răspuns separat la aceleaşi întrebări, care au abordat mai multe subiecte, precum diferenţele dintre stilurile lor de joc, responsabilitatea de a fi căpitan la o vârstă fragedă sau ambiţiile Viitorului în Youth League, varianta Ligii Campionilor pentru echipele de tineret.

Diferenţele dintre fotbaliştii Ianis şi Gheorghe Hagi

Ianis Hagi - "Singura diferenţă e că, poate, eu dau cu ambele picioare. El avea mai mult stângul, chiar dacă spre sfârşitul carierei dădea şi cu dreptul. Avea plecarea de pe loc mult mai bună, dar eu compensez prin alte lucruri"

Gică Hagi - "Singurul lucru pe care aş vrea să-l ia Ianis de la mine este ambiţia mea. Atât, pentru că are un talent enorm, are avantaje mai mare decât mine. Cred că mediul în care e acum e unul extraordinar, în care învaţă multe. E şansa lui să aibă un părinte care îi oferă echilibru, care îl învaţă multe. Se zice că ştiu şi fotbal"

Contre pe teme fotbalistice

Ianis Hagi - "Amândoi gândim aproape la fel şi mai mult ascult de el. De cele mai multe ori avem aceleaşi păreri. Dacă ţipă la mine, încerc să iau partea bună"

Gică Hagi - "Fiecare poate să aibă o părere, dar el mai puţin, pentru că e mai mic. Când nu face ceva bine, sunt primul care îi dau un semnal"

Banderola de căpitan

Ianis Hagi - "Am făcut totul cu un an mai devreme. Am înţeles că, la vârsta mea, el încă era la Luceafărul, încă nu jucase în Liga 1. Am fost surprins, nu mă aşteptam să fiu căpitan, dar mă simt bine cu banderola pe mână. Am purtat-o şi la juniori şi la naţională"

Gică Hagi - "Toată lumea trebuie să înţeleagă faptul că tot ce face Ianis face având un an înaintea mea. Eu am debutat la 17 ani şi 8 luni. El merge bine, e căpitan. Eu n-am fost căpitan la vârsta lui niciodată. E foarte matur la vârsta lui. A fost decizia mea să-i dau banderola, după ce am discutat cu jucătorii importanţi ai echipei. El s-a născut căpitan, a fost căpitan, nu era o noutate"

Viitorul în Youth League

Ianis Hagi - "Normal că mă gândesc să joc. Noi ne şi gândim să câştigăm Youth League, avem şanse"

Gică Hagi - "Dacă trecem de primul tur, ne gândim să câştigăm competiţia"

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑