LIVE: FC Sheriff vs. FC Veris, ora 17:00



027 октября 2013
 width=

FC Veris Chişinău continuă lupta pentru câştigarea primului titlu naţional din istorie. Echipa antrenată de tehnicianul Dănuţ Oprea va juca duminică, ora 17:00, unul dintre meciurile decisive în drumul spre titlu, la Tiraspol, unde va întâlni campioana în exerciţiu, Sheriff.

Tiraspolenii sunt lideri cu 29 de puncte, în timp ce Veris este la patru puncte în spate. Un eventual câştig al  "haiducilor" ar apropia echipa noastră la doar un punct distanţă de "galben-negri".

Vezi meciul în direct!

FC Veris vine după o victorie clară în faţa Olimpiei, 3-0, în timp ce Sheriff a terminat la egalitate partida de la Chişinău cu Zimbru, scor 1-1.

Va fi cea de-a doua întâlnire în Divizia Naţională dintre Veris şi Sheriff. În prima, disputată la Vadul lui Vodă în luna august, echipa noastră s-a impus cu scorul de 2-1 prin golurile reuşite de Viorel Frunză şi Cristian Cârlan.

Alexandru Tean, în vârstă de 30 de ani, din Chișinău, va arbitra meciul FC Sheriff - FC Veris, etapa a XIII-a din Divizia Națională, de duminică, 27 octombrie 2013, de la Stadionul Sheriff, cu începere de la ora 17:00.

Centralul nu a mai arbitrat echipa noastră în acest sezon.

Ceban va fi ajutat la cele două tușe de Serghei Trofan și Filip Alexanchin, ambii din Bălți.Al patrulea oficial va fi Andrei Ceban din Chișinău.

Observator de arbitri: Oleg Berlădean (Strășeni)

Delegat FMF: Grigore Corzun (Tiraspol)

 

 

 

Источник – ФК Верис


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑