Iarnă grea pentru Florin Costea la CFR. “La noi nu prea a convins! Mai sperăm“



027 октября 2013

></p><p><strong>Florin Costea a revenit într-un meci oficial la CFR Cluj, după o etapă în care n-a fost inclus în lot, din cauza escapadei la care a fost părtaș alături de Tamaș, evoluând în a doua repriză a partidei cu Astra, scor 0-0 <a href=(VIDEO).

Costea cel mare a fost introdus pe teren de antrenorul Petre Grigoraș la pauza partidei cu giurgiuvenii, în locul lui Tade, care evoluase extrem de slab. Din păcate pentru el, nici Costea n-a avut prea multe realizări, iscând discuții deja în birourile oficialilor din Gruia.

Președintele clujenilor, Iuliu Mureșan, a spus, potrivit www.gsp.ro, că Florin Costea ar cam trebui să-și demonstreze talentul dacă vrea să mai aibă viitor în tricoul CFR-ului.

“Florin Costea a fost iertat și de aceea a jucat cu Astra. Pedeapsa lui a fost să nu joace o săptămînă. Acum, nu poţi să ţii în afara lotului un fotbalist precum Costea.

Tot timpul aştepţi ceva de la el, cu toate că la noi nu prea a convins. Mai sperăm, cel puţin pînă la iarnă... Să înceapă să joace mai repede, pentru că avem nevoie de talentul lui“, a spus Mureșan.

Costea este atent monitorizat acum de șefii ardelenilor, care au spus că la următoarea escapadă nocturnă, fotbalistul va avea soarta lui Tamaș, adică va fi dat afară.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑