FOTO Sărbătoare în vestiarul catalan, după victoria cu Real



027 октября 2013

></p><p><strong>FC Barcelona a câștigat, sâmbătă seară, cel de-al 226-lea episod din “El Clasico“, după ce s-a impus pe “Nou Camp“ cu 2-1 <a href=(VIDEO) în fața rivailor de-o viață.

Neymar și Alexis Sanchez au adus cea de-a 88-a victorie pentru catalani, care s-au bucurat nespus pentru succes, mai ales că veneau după cinci derby-uri în care nu cunoscuseră triumful în fața madrilenilor.

Înfrângerea administrată elevilor lui Ancelotti a avut darul de a mări și distanța dintre cele două echipe în clasamentul din La Liga. Barcelona este lider cu 28 de puncte, în timp ce Real se află pe trei, cu 22 de puncte.

În aceste condiții, fotbaliștii catalani au declanșat fiesta chiar din vestiar. Rând pe rând, mai toți jucătorii lui “Tata“ Martino s-au fotografiat, după care au postat pozele pe un site de socializare, extrem de cunoscut în Spania, și nu numai, Instagram.

Autorul superbului gol marcat în poarta lui David Lopez, Alexis Sanchez, s-a fotografit cu Pinto, rezerva lui Valdes, după care a venit rândul vedetei Leo Messi pentru a se poza alături de Neymar, Adriano, Dani Alves și Pinto.

Nici Fabregas nu va uita prea repede acest succes, mai ales că pentru el acesta a fost meciul 500 din cariera de jucător profesionist.

Neymar a ținut să posteze și o fotografie realizată alături de sora sa.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑