Serena Williams s-a impus în faţa Simonei Halep şi a câştigat Turneul Campioanelor. REACŢIA tenismenei din România



027 октября 2014
Foto: sport.ro

Serena Williams a câştigat Turneul Campioanelor pentru a cincea oară. Tenismena din SUA s-a impus în finala de la Singapore în faţa Simonei Halep în două seturi.

Serena Williams a învins-o în finala Turneului Campioanelor pe Simona Halep cu scorul de 6-3 6-0. Astfel, jucătoarea din SUA şi-a luat revanșa după ce cu patru zile mai devreme, în grupe, Halep câștigase meciul direct cu 6-0 6-2.

Williams a jucat mai bine ca în meciul precedent cu românca. Serena a câștigat la fileu 16 puncte, în timp ce Simona doar unul. Tenismena din SUA a reuşit trei aşi şi a realizat şase break-uri. Partida a durat o oră şi nouă minute.

Williams a câștigat pentru a cincea oară Turneul Campioanelor, după edițiile din 2001, 2009, 2012 și 2013. Astfel, americanca va încheia anul pe primul loc în ierarhia mondială, în timp ce Simona Halep a urcat pe locul trei.

"Nu e așa de rău că am pierdut. Aștept cu nerăbdare anul viitor, pentru a participa la următoarele turnee. Deci, Williams e cea mai bună. Ea este o mare jucătoare şi a meritat să câştige titlul", s-a arătat convinsă tenismena din România.

Williams s-a calificat în semifinale tocmai datorită Simonei Halep, care, vineri, în ultimul meci din grupe, a câştigat un set în faţa Anei Ivanovic.

În urma evoluţiei la acest turneu, Williams a încasat un cec în valoare de 2,6 milioane de dolari, în timp ce Simona Halep a primit 971.000 de dolari.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑