Cum a ales Răzvan Burleanu noii antrenori ai României: "Iordănescu știe cel mai bine toți jucătorii!"



027 октября 2014

Cum a ales Răzvan Burleanu noii antrenori ai României: **

Anghel Iordănescu a fost prezentat oficial în funcția de selecționer al României, acesta urmând să fie ajutat de un staff tehnic din care vor mai face parte Viorel Moldovan, Daniel Isăilă, dar și Ionuț Badea.

Într- conferință de presă transmisă de Digi Sport 3, Iordănescu a explicat cum a ajuns la această soluție, recunoscând în același timp că și varianta Mircea Lucescu a fost luată în calcul de oficialii FRF.

"M-am consultat cu Anghel Iordănescu și am gândit împreună acest format cu care venim în față dumnevoastră, o echipă performantă, completă și unită. Au fost două variante ideale, cei mai titrați antrenori: Lucescu și Iordănescu. Ei se încadrau în profilul selecționerului pe care îl căutam. L-am dorit pe Lucescu, a vrut și el asta, merita pe deplin, a vrut să susțină un proiect național", a spus Burleanu.

Președintele FRF a avut numai cuvinte de laudă pentru Viorel Moldovan, Ionuț Badea și Daniel Isăilă, pe ultimul dintre ei considerându-l cel mai bun tehnician din Liga 1.

"Iordănescu îi cunoaște cel mai bine pe toți jucătorii, el a fost prezent la toate antrenamentele și meciurile. Viorel Moldovan a fost coleg cu Răzvan Raț, l-a avut elev pe Chipciu la Brașov - vine din postura de selecționer la tineret, cunoaște profilul jucătiorilor de perspectivă. În plus, a reușit o calificare istorică cu Rapid! Isăilă cunoaște profilul jucătorilor din Liga 1, este cel mai performant antrenor român, a câștigat Cupa și Supercupa, iar Badea a lucrat cu Pintilii sau Chiricheș, contribuind decisiv la ascensiunea lor", a mai afirmat Burleanu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑