Final incendiar! Nigel Lamb a cucerit primul său titlu mondial la Air Race



027 октября 2014
foto: sport.es

Final incendiar în Campionatul Mondial de Air Race. Nigel Lamb a cucerit titlul, reuşind în premieră această performanţă. Englezul nu le-a dat nicio şansă rivalilor săi, asta chiar dacă a ocupat locul doi în ultima etapă.

Înaintea ultimei etape din Campionatul Mondial de Air Race, Nigel Lamb avea 53 de puncte, cu patru mai multe decât principalul său rival, austriacul Hannes Arch. Lamb avea nevoie să încheie competiţia pe o poziţie mai bună decât Arch pentru a cuceri titlul mondial.

Britanicul a terminat concursul pe locul doi, în timp ce Arch a dezamăgit şi s-a clasat pe locul patru. După această cursă austriacul a devenit vicecampion mondial pentru al treilea an consecutiv.

''Am visat la acest titlu de mult timp, dar nu mi-am pus obiective mari pentru că ştiam că îmi va fi foarte dificil. Am comis puţine greşeli pe durata campionatului, iar în ultima etapă am crezut că voi termina pe locul patru şi voi pierde titlul. Într-un final am câştigat şi este superb'', a spus campionul Mondial de Air Race, Nigel Lamb.

''O bătălie la limită. Am avut parte de emoţii incredibile. Sunt dezamăgit, dar în acelaşi timp foarte motivat pentru sezonul viitor'', a menţionat vicecampionul Mondial la Air Race, Hannes Arch.

Ultima etapă din Campionatul Mondial de Air Race, care a avut loc în Austria, a fost câştigată de francezul Nicolas Ivanoff. Campionul mondial din ultimele două sezoane, britanicul Paul Bonhomme a ocupat abia locul şase şi s-a clasat pe locul trei în clasamentul general.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑