Formă excelentă pentru Cristina Neagu la Buducnost! “Îmi place și să pasez, nu doar să înscriu!”



027 октября 2014

 

**VIDEO** Formă excelentă pentru Cristina Neagu la Buducnost! “Îmi place și să pasez, nu doar să înscriu!”

Cu toate că mulți au privit cu reticență capacitatea sa de a reveni la forma care a consacrat-o, Cristina Neagu se bucură de un start de vis în Liga Campionilor.

Cu 13 goluri, aceasta este cea mai bună marcatoare pentru Buducnost, finalistă a ultimei ediţii din cea mai tare competiție europeană intercluburi. În prezent, Neagu ocupă cea de-a șaptea poziţie în clasamentul provizoriu, iar echipa ei este prima în grupa B.

Cea mai bună jucătoare a lumii în 2010 a fost pusă la încercare într-un reportaj special realizat de Federaţia Europeană de Handbal (EHF).  

“Îmi place deopotrivă să dau goluri, dar şi să ofer pase de gol”, și-a explicat Neagu filosofia de joc, atunci când a fost pusă să aleagă între cele două faze

Interul stânga al muntenegrenilor de la Buducnost și al echipei naționale a României a vorbit și despre locurile în care se simte cel mai bine, despre modul cel mai confortabil de transport și despre principalele sale plăceri atunci când nu joacă handbal, în condițiile în care întrebările au vizat care sunt preferințele sale.

“Între un apartament și o casă, aleg casa, deoarece îmi plac spaţiile mai mari. De călătorit prefer s-o fac cu avionul, deoarece e mai rapid. În rest, îmi place să mă uit la filme. Am citit deja multe cărţi în viaţa mea”.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑