Florin Tănase e așteptat la Steaua: "E valoros, dar rămâne de văzut dacă va face față"



027 декабря 2014

 

**VIDEO** Florin Tănase e așteptat la Steaua:

Florin Tănase, noua ”perlă” propusă de Viitorul lui Gică Hagi este cu un pas la Steaua. Se pare că roș-albaștrii l-ar fi acontat deja pe decarul lui Hagi în schimbul unei sume de 500.000 de euro însă rămâne de văzut când va ajunge acesta în Ghencea, mai ales că o informație oficială nu a apărut încă.

Fotbalistul de 19 ani despre care Ilie Dumitrescu a spus că are profilul lui Dennis Bergkamp este cotat în acest moment la 700.000 de euro și a avut o primă parte a sezonului destul de bună cu trupa lui Hagi. În cele 19 meciuri jucate (17 în campionat și 2 în Cupa Ligii) cel care este văzut drept înlocuitorul lui Crisi Tănase a marcat 4 goluri și dat o pasă decisivă.

Paul Papp e convins că tânărul fotbalist a arătat că are calitățile necesare pentru a juca în tricoul Stelei însă nu e sigur dacă piteșteanul va face față presiunii de la echipa campioană. "Florin Tănase este un jucător valoros, a demonstrat-o, rămâne de văzut dacă va face față la Steaua" a declarat fundașul campioanei.

Florin Tănase a fost promovat de Hagi în lotul mare al Viitorului în iarna trecută și de atunci a fost unul dintre cei mai buni oameni ai trupei care joacă meciurile de acasă la Chiajna. Mijlocașul piteștean a recunoscut într-un interviu acord pentru Digi Sport că în țară și-ar dori să joace doar la Steaua iar în străinătate visează să îmbrace tricoul lui Bayern Munchen.

31 de meciuri a jucat Florin Tănase pentru Viitorul
7 goluri și 3 assist-uri are Tănase la Viitorul
700.000 de euro e cota de piață a lui Tănase


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑