N-au văzut nicăieri atâta zăpadă. Impresionaţi de Chişinăul în "straie albe", tenismenii egipteni au încins o bătaie cu omăt



 

Li s-a îndeplinit un vis în Moldova! Deşi au călătorit în toată lumea, tenismenii egipteni nu au văzut atâta zăpadă, câtă au găsit în ţara noastră. Cu riscul de a răci, ei s-au bătut cu bulgări de zăpadă şi au mers la un centru comercial, ca să cumpere mingi... de fotbal!

 "Câte grade sunt acum? Minus 15? Nu am mai simţit aşa ger în viaţa mea. Peste tot în jur e zăpadă. Ne este frică să nu răcim. Dar nu ne putem abţine de la o bătaie cu zăpadă. Este amuzant, pentru că nu am mai văzut aşa ceva", a spus jucătorul Sherif Sabry.

După ce s-au bătut cu zăpadă, tenismenii egipteni au mers la cumpărături, iar în loc să procure mingi de tenis, au cumpărat mingi de fotbal. La final, echipa a făcut o plimbare cu autocarul prin oraş. Tenismenii şi-au îmbogăţit şi cunoştinţele de geografie.

"Suntem bucuroşi să fim aici, la Chişinău, să jucăm contra Moldovei în Cupa Davis. La început pronunţam "Cisinau". Dar am aflat că este corect "Chişinău"," a statuat Khaled Baligh, căpitanul echipei din Ţara Piramidelor.

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑