Presa din Spania scrie că Ronaldo va fi suspendat două etape. Decizia se dă azi! cu eliminarea



 

Presa din Spania scrie că Ronaldo va fi suspendat două etape. Decizia se dă azi! **VIDEO** cu eliminarea

Cristiano Ronaldo a fost unul dintre cei mai slabi jucători ai Realului în partida câștigată greu de madrileni la Cordoba. Mai mult, portughezul a părăsit mai devreme terenul, fiind eliminat după ce și-a pierdut cumpătul și l-a lovit pe Edimar.

La scurt timp de la finalul partidei portughezul și-a cerut scuze, însă chiar și așa nu va scăpa de suspendare. Comitetul de Competiții va da în cursul acestei zile un verdict dar AS, ziarul de casă al madrilenilor, anunță că Ronaldo va fi suspendat sigur două etape.

Lusitanul nu a fost încadrat la "agresiunea unui jucător", pentru care ar fi primit între 4 și 7 etape de suspendare. Jurnaliștii iberici scriu că Ronaldo va fi încadrat la primul punct al articolului 123. Dacă acțiunea nu s-ar fi petrecut în timpul meciului, starul Realului ar fi putut primi 3 etape de suspendare. Mai mult, Ronaldo și-a cerut scuze și nici nu este recidivist, nefiind suspendat în actuala stagiune pentru un gest asemănător cu cel din partida de la Cordoba.

Edimar l-a iertat și el pe Ronaldo și nici nu vrea o suspendare prea mare pentru conaționalul său. "A trecut, nu mai contează. Îl iert, nu-i port pică. Nu m-a sunat personal să-mi ceară scuze, dar am văzut mesajul său de pe rețelele sociale" a declarat Edimar.

Astfel, Ronaldo nu va putea fi pe teren în partidele de pe Bernabeu cu Real Sociedad (31 ianuarie) și Sevilla (4 februarie) însă Carlo Ancelotii va putea conta pe el în derby-ul cu Atletico Madrid pe Vicente Calderon (7 februarie).

Toate cele 3 meciuri vor fi transmise ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 iar cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑