Pugiliştii Manny Pacquiao şi Floyd Mayweather au schimbat numere de telefoane la un meci de baschet



 

Doi dintre cei mai populari boxeri ai momentului, Floyd Mayweather și Manny Pacquiao s-au întâlnit pentru prima oară, față în față, la un meci de baschet din Miami.

Cei doi au ocupat locuri în tribune opuse la partida din NBA dintre Miami Heat și Milwaukee Bucks, iar la pauză Mayweather a traversat terenul pentru a sta de vorbă cu Pacquiao. Acesta a declarat apoi că filipenezul i-a dat numărul lui de telefon pentru a comunica.

Mayweather și Pacquiao nu mai vorbiseră niciodată înainte față în față, iar filipinezul a confirmat că acest lucru a deschis drumul pentru negocierea unei lupte directe în ring.

Întâlnirea n-a fost una premeditată, chiar dacă Pacquiao este bun prieten cu Erik Spoelstra, antrenorul lui Heat, iar Mayweather e fan al formației din Miami și vine des la meciuri. Filipinezul trebuia să plece în ziua disputei cu Bucks la Los Angeles, dar zborul a fost anulat, astfel că a ajuns la partida din NBA.

Cei doi ar putea să se întâlnească pe 2 mai, dată la care Mayweather e obligat să lupte. Americanul își va anunța adversarul în pauza de la Super Bowl, pentru a avea o expunere mai mare.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑