Rădoi, antrenor-jucător la Steaua? ”S-ar descurca încă în fotbalul românesc. Ar fi ca Pirlo la Juve”



 

**VIDEO** Rădoi, antrenor-jucător la Steaua? ”S-ar descurca încă în fotbalul românesc. Ar fi ca Pirlo la Juve”

Fostul mare atacant al Stelei, Gabi Balint, prezent în studioul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport, a explicat ce problemă ar putea întâmpina Mirel Rădoi, în calitate de antrenor la Steaua. Balint, care a fost în aceeași situație, de a trece direct de pe teren în postura de antrenor.

”Vine Rădoi. Orice fotbalist care se lasă de fotbal și se apucă de antrenorat la orice nivel și nu trece puțin pe la o echipă mai mică, are această problemă. E momentul ăla în care tu trebuie să te rupi de meseria de fotbalist și să realizezi că ești acum antrenor. E nevoie de timp. Și eu am trecut prin asta, la echipa națională, când eram antrenor secund. Eu încă stăteam cu jucătorii, mă simțeam mai mult jucător. Până Iordănescu mi-a spus: Băi, uită că ai fost fotbalist, acum ești antrenor”, a povestit Balint.

Totodată, însă, Gabi Balint crede că Rădoi ar putea continua să și joace, chiar dacă va fi antrenor.

„Nu cred că va avea probleme să se impună, pentru că el se impunea și ca fotbalist ca un lider în teren. A fost un lider pe care Steaua acum nu îl are.

Nu cred că Rădoi nu s-ar descurca la campionatul nostru și din postura de antrenor-jucător. Cum joacă Pirlo la Juventus, poate juca și Rădoi la mijloc, la Steaua. Dorinel Munteanu nu a jucat așa?”, a mai spus Balint.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑