Tentat de Real, Emery se simte bine la Sevilla. S-a filmat singur cântând imnul campioanei UEL



 

**VIDEO** Tentat de Real, Emery se simte bine la Sevilla. S-a filmat singur cântând imnul campioanei UEL

Sevilla a devenit prima echipă din Europa cu patru trofee câștigate în UEFA Europa League, după ce a trecut, cu 3-2, de Dnipro Dnepropetrovsk, în finala de la Varșovia, și totodată primul club care își apără de două ori trofeul, după ce mai reușise același lucru și în 2006 și 2007. Antrenorul andaluzilor, Unai Emery, și-a trecut în cont al doilea trofeu consecutiv în UEL, după cel de anul trecut, de la Torino, și a devenit o țintă și mai râvnită de marile cluburi europene.

Liverpool, Manchester City și AC Milan sunt trei dintre cluburile despre care s-a spus că l-ar dori pe antrenorul basc pe banca tehnică, după succesele acestuia cu Sevilla. Nici Real Madrid nu l-a ocolit. Deși se spune că Rafa Benitez este în proporiție de 99% antrenorul ”galacticilor”, cotidianul AS scrie că Emilio Butragueno, directorul sportiv al madrilenilor, s-a interesat de situația lui Emery la Sevilla, semn că Real ar fi interesată de tehnicianul de 43 de ani.

Clubul andaluz a anunțat, însă, că nu vrea să-l piardă pe Unai Emery. Însuși antrenorul a explicat, în mai multe rânduri, că este fericit la Sevilla și că vrea să debuteze cu formația sa în grupele UCL, anul viitor, acolo unde câștigătoarea Europa League a primit un loc automat. Totuși, dacă Emery ar dori să plece, ar trebui să plătească ”despăgubiri” de 1,5 milioane de euro clubului andaluz.

Până una-alta, Emery se simte perfect la Sevilla. Miercuri, 27 mai, după finalul meciului de la Varșovia, pe drumul de întoarcere la hotel, antrenorul basc s-a filmat singur, în autocarul echipei, cântând imnul Sevillei, cu elevii săi în fundal. ”Sevillista sere hasta la muerte!” (Voi fi sevillista până la moarte!) este unul din versurile recurente ale imnului cvadruplei campioane ale UEFA Europa League.

Ascultă imnul Sevillei cântat de Unai Emery:

Ascultă imnul Sevillei în original, cântat de El Arrabato:

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑