Suporteri uniți pe viață



 

O poveste cu final FERICIT a avut loc în Moldova! Campionatul Mondial nu este doar un prilej de distracţie pentru suporterii. Doi tineri din ţara noastră au făcut cel mai important pas din viaţa lor: şi-au ÎNGEMĂNAT destinele la finele partidei dintre Germania şi Statele Unite.

Diana şi Stanislav sunt împreună de pe băncile liceului. Aseară tânărul CAVALER şi-a luat inima în dinţi şi i-a cerut mâna blondei... cu ochi albaştri. Îndrăgostiţii sunt suporterii înflăcăraţi ai Germaniei. Aşa că, nu e de mirare că tânărul a ales un moment SPECIAL pentru a face marele pas: a îngenunchiat imediat după victoria nemţilor în faţa Statelor Unite.

De la căsătorie... au trecut din nou la marea pasiune - FOTBALUL. Tinerii sunt convinşi că germanii vor cuceri titlul mondial, chiar dacă au jucat relaxat meciul cu statele Unite. Golul victoriei a fost marcat de Muller, în minutul 55. În ciuda înfrângerii, americanii au acces, la rândul lor, în play-off. Primul care i-a felicitat a fost chiar preşedintele Barack Obama.

În celălalt meci al grupei G, Portugalia a trecut de Ghana cu 2 la 1. Boye a deschis scorul după ce a reuşit cel mai frumos... AUTOGOL de la mondial. Africanii au egalat în minutul 57, iar Ronaldo a închis tabela pe final de meci. Spectacolul campionatului mondial va continuă mâine cu primele meciuri din optimi. Brazilia se bate cu incomoda naţională din Chile, iar Columbia joacă împotriva Uruguay-ului.

Источник – Canal 3


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑