Tănase, accidentat la gleznă, a lipsit de la antrenamentul de duminică. Rădoi a primit și vești bune



**VIDEO** Tănase, accidentat la gleznă, a lipsit de la antrenamentul de duminică. Rădoi a primit și vești bune

Mirel Rădoi are în premieră probleme de lot la Steaua. Pe lângă Filip - în continuare nerefăcut - la antrenamentul de duminică dimineață a lipsit și Cristian Tănase, care a ieșit accidentat la meciul cu Legia Varșovia.

Rădoi (34 de ani) a avut și vești bune la ședința de pregătire din a șaptea zi de cantonament în Austria: la antrenamente a revenit Srgian Luchin, care la cel de-al doilea meci amical al verii, contra Austriei Klagenfurt, a primit o lovitură în coapsă și a fost menajat. Duminică s-a pregătit normal, alături de colegii săi.

VIDEO Steaua - Legia Varșovia 1-1. Tănase, căpitanul Stelei din sezonul trecut, are o contuzie puternică la glezna dreaptă, accidentare din cauza căreia a fost schimbat la meciul cu Legia Varșovia. Nu s-a antrenat, la fel ca Filip, care lipsește din cauza unei probleme mai vechi, care l-a făcut să rateze și finalul sezonului trecut.

În această vară, Steaua încearcă să îl vândă pe Tănase și cere în schimbul său un milion de euro.

În cazul în care decarul va rămâne la campioana României, Rădoi îi pregătește o nouă poziție pe teren.

Accidentările lui Luchin și Tănase - venite în urma unor lovituri - au fost primele probleme de ordin medical apărute la Steaua în mandatul lui Mirel Rădoi. Anul trecut, cu Gâlcă antrenor, roș-albaștrii au avut mai multe probleme din acest punct de vedere. Pe lângă jucătoriii cu leziuni superficiale, Florin Gardoș a ratat o mare parte din pregătiri, iar accidentarea la spate i-a pus în pericol, la un moment dat, chiar și transferul la Southampton. Și Tănase a fost accidentat în vara trecută, iar forțarea sa în meciurile din preliminariile UEFA Champions League i-a adus o accidentare serioasă la coapsă. Cu el schimbat încă din primele minute ale returului barajului cu Ludogorets, steliștii au ratat calificarea în grupe.

Steaua va juca marți următorul meci amical, cu Rubin Kazan, de la ora 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO vor fi în timp REAL pe www.digisport.ro și pe m.digisport.ro.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑