Ce i-a spus Jara lui Cavani înaintea eliminării atacantului de la PSG



 

**VIDEO** Ce i-a spus Jara lui Cavani înaintea eliminării atacantului de la PSG

Edinson Cavani trece probabil prin cea mai grea perioadă a carierei. De acest lucru a profitat fundaşul chilian Jara, care l-a provocat în meciul direct dintre Chile şi Uruguay, provocând eliminarea atacantului. Cartonaşul roşu încasat de vârful de 28 de ani i-a costat pe campionii en-titre de la Copa America o calificare în semifinale.

Conform Gazzetta dello Sport, nu gestul făcut de Jara l-a scos din minţi pe "Matador", ci un mesaj pe care i l-a trimis adversarul său, chiar înainte ca Edinson să reacţioneze.

"Eşti nervos pentru că eşti conştient că tatăl tău va putrezi în puşcărie în următorii 20 de ani", mesaj dezvăluit de Mario Rebello, asistentul selecţionerului Oscar Tabarez.

"Nu e treaba arbitrului să audă aceste lucruri, dar, din fericire, sunt camere de luat vederi şi se va putea afla exact ce s-a întâmplat", a continuat acesta.

Cu doar 24 de ore înaintea meciului de la Copa America 2015, tatăl jucătorului lui Paris Saint-Germain, Luis Cavani, a fost arestat de poliţia uruguayană, după ce a produs un accident rutier soldat cu moartea unui tânăr de 19 ani.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑