EXCLUSIV Dan Petrescu cere întăriri la ASA Târgu Mureș: ”Va fi greu de alcătuit un prim 11, timpul e scurt!”



 

**VIDEO EXCLUSIV** Dan Petrescu cere întăriri la ASA Târgu Mureș: ”Va fi greu de alcătuit un prim 11, timpul e scurt!”

ASA Târgu Mureș a disputat cel de-al treilea amical programat în cantonamentul din Austria, contra celor de la SV Grodig, locul 8 în prima ligă austriacă, sezonul trecut, scor 1-1.

La finalul partidei, disputate la Bad Leonfelden, Dan Petrescu, antrenorul vicecampioanei, a tras primele concluzii, ÎN DIRECT la Digi 24, despre situația în care se află ASA în acest moment.

”E foarte greu să fac o caracterizare după trei meciuri. Timpul a fost scurt, ne-am reunit de curând, câtiva jucători abia au venit. Noi nu ne cunoaștem foarte bine între noi. A fost un meci greu, cu un adversar mai bine pregătit fizic. Cred că puteam să și pierdem dar și să câștigăm”, a spus Petrescu.

Tehnicianul, în vârstă de 47 de ani, a explicat condițiile în care au fost aduși jucători la gruparea de pe Mureș și că-i este greu în acest moment pentru a alcătui în prim 11:

”Va fi greu de alcătuit un prim 11, pentru că nu avem relații de joc dar nu avem ce face. E munca la care ne-am înhămat împreună cu cei din conducere. Sperăm să avem rezultate pentru că de asta avem nevoie, de rezultate obținute repede.

Noi trebuia să luăm în două săptămâni jucători liberi de contract, salarii nu prea mari și să se bată la trofee cu ASA. Timpul a fost scurt, n-am avut prea multe soluții dar sperăm să facă față unui campionat cum este cel din România.”

”Bursucul”, care în primul amical a jucat cu Vasile Maftei fundaș dreapta și cu Pablo Brandan în locul lui Sepsi, a spus ce posturi mai trebuie acoperite. Dacă postul de fundaș dreapta s-a rezolvat prin venirea lui Golanski, în schimb Brandan se vede nevoit să joace, cel puțin momentan, în flancul stâng. La ”închidere”, Petrescu l-a ”promovat” pe Maftei.

”Căutăm, cam de mult, un portar și un fundaș stânga. Căutam mai de mult, am fost aproape, dar nu am semnat. Sper până începe campionatul să vină și portarul și fundașul stânga”, a mai spus antrenorul celor din Târgu Mureș.

Deși are destule probleme pe cap cu propriul lot, Dan Petrescu își face timp pentru a urmări și ce face Steaua.

”Mă interesează orice face orice echipă. Mă interesează Steaua pentru că avem primul meci cu ei. Cel mai important e să facem noi treaba bună, nu ce fac alții.

Nu sunt așa relevante meciurile amicale. În primul meci au primit 5 goluri de la o echipă de Divizia B, puteau să primească și 10 la ce am văzut eu. E greu să-ți faci o idee clară după aceste meciuri. În amicale nici baieții nu dau sută la sută.

Normal că îmi doresc să câștig primul meci și trofeul”, a conchis Dan Petrescu la Digi 24.

ASA Târgu Mureș - SV Grodig 1-1
A marcat: Romario Kortzorg

ASA Târgu Mureș: Stăncioiu - Golanski (Hanca 72), M. Constantin (Gonzalez 72), Bejan (Frăsinescu 72), Brandan (Velayos 72) - G. Mureșan (Bucșa 60), Maftei (Gorobsov 60) - Romario Kortzorg (Nicoliță 60), Voiculet (Manolov 60), D. Varga (Luis Pedro 60) - Axente (Jurado 60)
Antrenor: Dan Petrescu 

0-0 cu Admira Wacker

1-0 cu KS Kukesi
A marcat: Axente

1-1 cu SV Grodig
A marcat pentru ASA: Romario Kortzorg


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑