Probleme de lot pentru Pandurii, înainte de startul sezonului. Iordănescu: ”Avem doar 15 jucători”



 

**VIDEO** Probleme de lot pentru Pandurii, înainte de startul sezonului. Iordănescu: ”Avem doar 15 jucători”

Pandurii nu arată deloc bine cu mai puţin de două săptămâni înainte de începutul campionatului. Gorjenii s-au despărţit de 12 jucători la finalul sezonului trecut şi nu au făcut decât două transferuri. Wellington da Silva şi Vasco Fernandes sunt jucătorii care au semnat cu echipa din Târgu Jiu.

Mai sunt mai puțin de două săptămâni până când va începe noul sezon din Liga 1, iar Edi Iordănescu își face probleme din cauza transferurilor. Pandurii au pierdut foarte mulți jucători importanți la finalul campionatului trecut - Cordoș, Pintilii, Nistor sau Matulevicius sunt doar câțiva dintre titularii pe care gorjenii nu se vor mai putea baza.

”Ne-am găsit în situația extrem de neplăcută din punctul meu de vedere, eu cu staff-ul, să lucrăm cu 15-16 jucători”, a spus Edi Iordănescu.

Gorjenii şi-au propus să transfere minimum zece jucători, însă au reuşit să aducă doar doi. Wellington da Silva a venit de la Chiajna şi a semnat pe un sezon, iar portughezul Vasco Fernandes a semnat pe doi ani.

”Minim patru jucători mai avem nevoie ca să ne acoperim pe posturi. Noi, în momentul de față, nu vorbim calitativ, nici măcar cantitativ nu suntem acoperiți. Sigur vom suferi la capitolul omogenitate, când schimbi jumătate de echipă, nu ai cum să ai omogenitate”, a mai spus antrenorul Pandurilor.

Pe lângă lipsa jucătorilor, Iordănescu mai are o problemă. Stadionul din Târgu Jiu este în reconstrucție, iar Pandurii va juca la Severin meciurile de pe propriul teren.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑