Muniru: ”La Steaua trebuie să progresez, să învăț cât mai multe. N-am venit să stau pe loc”



 

**VIDEO** Muniru: ”La Steaua trebuie să progresez, să învăț cât mai multe. N-am venit să stau pe loc”

Sulley Muniru a ținut prima sa conferință de presă de când a semnat cu Steaua. Departe de România, în cantonamentul de la Klagenfurt (Austria), mijlocașul ghanez a spus că vrea să-și câștige un loc de titular în trupa lui Mirel Rădoi și a precizat, printre altele, ce foști coechipieri de la CFR și i-ar dori și în Ghencea.

Ghanezul este stăpân pe calitățile sale, dar spune ce trebuie să îmbunătățească în evoluția sa pentru a fi util noii echipe.

”Trebuie să învăț mai multe. La Steaua sunt mulți jucători importanți, ca Tănase, în funcție de cum se mișcă trebuie să joc cu cap. Dacă nu o s-o fac, o să pierdem multe mingi.

La Steaua trebuie să fiu foarte deștept, dacă nu o să pierdem multe baloane. Trebuie să joc cu cap pe teren, să fiu mai agresiv”, a spus Muniru.

Sulley, fratele lui Muntari, de la AC Milan, are ambiții mari la Steaua, deoarece consideră că trupa din Ghencea poate fi pentru el o rampă de lansare spre fotbalul mare.

”Steaua mă poate ajuta. Nu e ca și cum vin la Steaua ca să stau pe loc. Vreau să cresc și pentru asta trebuie să muncesc din greu”, a conchis mijlocașul la închidere.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑