Samuel Eto'o a fost prezentat oficial la Everton. Africanul percepe evoluţia la acest club ca pe o nouă aventură



028 августа 2014

 

Unul dintre cei mai buni fotbalişti africani din istorie, Samuel Eto'o este gata de o nouă aventură. Camerunezul îşi va continua cariera la Everton, echipă la care va juca în următorii doi ani.

Samuel Eto'o a fost prezentat oficial la Everton, formaţie cu care a semnat un contract valabil pe doi ani. Fotbalistul din Camerun a ajuns la clubul din Liverpool ca jucător liber de contract, după ce i-a expirat la sfârşitul sezonului trecut contractul cu Chelsea Londra, formaţie pentru care a evoluat în 21 de partide şi a marcat nouă goluri.  

Eto’o este al treilea jucător legat de Chelsea care a ajuns în această vară la Everton. Echipa din Liverpool l-a mai cumpărat de la londonezi pe atacantul belgian Romelu Lukaku şi l-a împrumutat pe mijlocaşul Christian Atsu.

Publika.md precizează că Samuel Eto'o este unul dintre cei mai titraţi fotbalişti africani din istorie. Acesta a jucat la naţionala Camerunului 117 partide, în care a marcat 56 de goluri şi a cucerit de două ori Cupa Africii pe Naţiuni, în 2000 şi 2002, iar la Jocurile Olimpice de la Sydney a câştigat medalia de aur.

Camerunezul a fost desemnat de patru ori cel mai bun jucător de pe "Continentul Negru". Eto'o mai are în palmares două Cupe ale Spaniei, una cucerită cu Mallorca şi una cu FC Barcelona, trei titluri, două Supercupe şi trei trofee ale Ligii Campionilor, toate câştigate cu clubul catalan.

Cu Inter a luat un titlu, două Cupe, trei Supercupe ale Italiei, un trofeu al Ligii Campionilor şi un Campionat Mondial al Cluburilor.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑