Atletico Madrid transferă zece milioane de euro pentru achiziţia unui atacant din Mexic



028 августа 2014

 

Atletico Madrid a efectuat cel mai scump transfer al unui jucător mexican. Madrilenii l-au prezentat oficial pe atacantul Raul Jimenez. Atletico l-a cumpărat de la clubul mexican America şi a plătit zece milioane de euro pentru el.

În vârstă de 23 de ani, Raul Jimenez a semnat pe şase ani cu Atletico Madrid şi se va bate cu Mario Mandzukic pentru postul de titular. Echipa pregătită de Diego Simeone încearcă astfel să suplinească locul lui Diego Costa, care a fost transferat la Chelsea în această vară.

"Comparaţiile dintre mine şi atacantul Diego Costa, care a fost un fotbalist important la echipă, mă motivează. Aş vrea să-i calc pe urme şi să continui să cresc din punct de vedere profesional cu ajutorul coechipierilor mei. O să am nevoie de ajutorul lor pentru a marca. Aş vrea să o fac cât mai des şi cât mai spectaculos", a zis atacantul Atletico Madrid, Raul Jimenez.

"Jimenez are toate caracteristicile unui jucător bun. Are caracter şi forţă, ceea ce în viitor l-ar putea forma ca lider la clubul nostru. Este un atacant central, foarte tehnic şi puternic în duelurile corp la corp", a explicat preşedintele Atletico Madrid, Enrique Cerezo.

Raul Jimenez a evoluat în ultimii patru ani la clubul mexican America, pentru care a marcat de 36 de ori. Noua achiziţie a lui Atletico Madrid a devenit campion olimpic în 2012 cu selecţionata Mexicului, reuşind să învingă în finală naţionala Braziliei cu 2-1. 

Raul Jimenez va fi al treilea jucător mexican care va evolua în tricoul lui Atletico. Anterior, Hugo Sanchez şi Luis Garcia au jucat la clubul din Madrid.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑