Multiplul campion la K-1 Ruslan Karaev şi-a ales favoritul de la Gala din această seară



028 сентября 2013

 

Ruslan Karaev îi va face galerie lui Constantin Ţuţu. Multiplul campion la K-1 este sigur de succesul moldoveanului în meciul demonstrativ cu Dmitri Şakuta. Karaev şi prietenul său din Japonia, Yasuhiro Kido, au numit şi favoritul său de pe tabloul principal a turneului World Grand Prix din această seară.

"Nu l-am văzut niciodată pe adversarul lui Ţuţu, dar am văzut luptele moldoveanului. Eu cred că el va câştiga. Îmi place spiritul şi stilul lui de luptă", a precizat Karaev.

În luptele pentru centura de campion, cei doi invitaţi de onoare ai turneului World Grand Prix 2013, Yasuhiro Kido şi Karaev, au declarat că-l vor susţine pe prietenul lor comun, Yamazaki Yoichi, din Japonia.

"Am venit să-l susţin pe colegul şi prietenul meu, Yamazaki. Sper că va deveni campion", a spus Kido.

"Şi eu voi ţine cu Yamazaki. Băieţii au venit tocmai din Japonia. Au avut drum lung, aproape 16 ore de zbor. Aş vrea să obţină un rezultat bun", a menţionat Karaev.

Yasuhiro Kido a fost inclus iniţial în lista participanţilor turneului de la Chişinău, dar a fost schimbat pe ultima sută de metri cu colegul său de club, din cauza unei accidentări. De partea cealaltă, Karaev a semnat deja un contract profesionist cu FEA şi va reveni oficial în sport în 2014, ca luptător legitimat în Moldova.

Gala KOK World Grand Prix 2013 va avea loc în această seară, de la ora 17:30, la Sala Polivalentă din Chişinău.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑