EXCLUSIV Moți e cu ochii pe Liga 1: "Ludogorets e mai bună decât Steaua acum. Dinamo poate câștiga titlul"



028 сентября 2015

 

**VIDEO EXCLUSIV** Moți e cu ochii pe Liga 1:

Ludogorets și Litex Loveci au jucat un derby extrem de încins în Bulgaria, în care au fost implicați nu mai puțin de patru români: Cosmin Moți, Andrei Prepeliță, Claudiu Keșeru (la gazde) și Laurențiu Reghecampf, antrenorul oaspeților. S-a încheiat 1-1 și punctele s-au împărțit.

După meci, reporterii Digi Sport au discutat cu cel mai bun fundaș de la Ludogorets în ultimul deceniu, Cosmin Moți, care așteaptă și alți conaționali la Razgrad: "Da, să vină, îi așteptăm cu brațele deschise! Au mai fost acum câțiva ani, dacă îmi aduc aminte, la fel de mulți români la ȚSKA dacă nu mă înșel. Litex, de când a venit Reghe, în ultimele meciuri au crescut foarte mult. Cu siguranță e principala contracandidată la campionat. Noi suntem bucuroși că avem o contracandidată serioasă. Keșeru sperăm că o să înscrie și la națională, ne bucurăm că a făcut-o pentru Ludogorets și avem încredere că ne va ajuta în continuare".

Moți se gândește deja la partida decisivă cu Finlanda, din preliminariile CE 2016. O victorie la București ne-ar asigura calificarea: "Putem câștiga împotriva oricărei echipe, o să fie un meci greu, pentru că o să fie presiune pe umerii noștri. Toată lumea se gândește că suntem calificați sau că avem cea mai mare șansă la calificare, vrem să nu-i dezamăgim. Poate că lipsa spectatorilor din tribune să mai ia din presiunea de pe umerii jucătorilor".

Pe plan intern, Cosmin Moți consideră că Dinamo are șanse la locul 1: "Ludogorets, în momentul de față, e mai bună decât Steaua. Mă bucur pentru Dinamo, am văzut și ultimele meciuri ale lor, chiar s-au pus pe treabă, au jucători destul de buni, cei noi văd că își fac treaba, înscriu destul de multe goluri. La ce se întâmplă în campionatul României, cred că Dinamo poate câștiga titlul".

După zece runde, Litex Lovech și Ludogorets conduc clasamentul din Bulgaria, cu același număr de puncte, 19, același golaveraj, +6, dar cu mai multe goluri marcate de formația din Razgrad.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑