Hatem Ben-Arfa e în mare formă și vrea din nou la națională, la CE! Supergoluri marcat duminică



028 сентября 2015

**VIDEO** Hatem Ben-Arfa e în mare formă și vrea din nou la națională, la CE! Supergoluri marcat duminică

Mijlocașul francez Hatem Ben Arfa (28 de ani) pare să-și fi regăsit forma care îl aducea în atenția granzilor Europei în urmă cu câțiva ani. Revenit în țara natală, la Nice, Ben Arfa face furori în Ligue 1, unde a jucat 8 meciuri în acest sezon, reușind să dea 6 goluri și o pasă decisivă.

Play-maker-ul trecut pe la Newcastle și Hull a semnat o "dublă" pentru Nice în partida din deplasare cu St. Etienne, câștigată de echipa lui Ben Arfa cu 4-1. Ambele reușite ale lui Ben Arfa au fost cu adevărat superbe: în minutul 39, acesta a înscris cu un voleu perfect din colțul careului, iar în minutul 45+1 a făcut 3-1, după ce a driblat întreaga apărare a alb-verzilor. Pentru Nice au mai marcat Koziello (5) și Seri (53), iar pentru St. Etienne a replicat Perrin (19).

Fiind golgheterul la zi al Franței, Ben Arfa speră să revină în echipa națională, pentru care nu a mai jucat din 2012, când bifa al 13-lea său meci în tricoul reprezentativei. "Sunt încă departe, dar de ce nu? Echipa Franței are mulți jucători buni, este un grup puternic, există o bază solidă pentru performanță. E greu să ajung acolo, dar trebuie să demonstrez că merit", a spus Ben Arfa pentru cotidianul L'Equipe, după victoria echipei sale din partida cu St. Etienne.

Selecționerul Didier Deschamps este cu ochii pe mijlocașul lui Nice, care ar putea reveni în circuitul echipei naționale înainte de Campionatul European găzduit în 2016 în Hexagon.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑