Moment inedit în meciul României: arbitrul a oprit jocul, după ce un jucător și-a pierdut lentila de contact



028 сентября 2015

 

**VIDEO** Moment inedit în meciul României: arbitrul a oprit jocul, după ce un jucător și-a pierdut lentila de contact

VIDEO Irlanda - România 44-10. Revenit pe teren într-un meci pentru prima dată din luna aprilie, pilierul irlandez Cian Healy a fost protagonistul unui moment inedit, în minutul 34 al întâlnirii cu România.

În vârstă de 27 de ani, Cian Healy (foto, în verde, placat de Daniel Carpo) are o greutate de 115 kilograme, la o înălțime de 1,85 m și poartă lentile de contact, pentru vedere.

În minutul 34 al meciului de duminică, de pe Wembley, după ce Healy a fost placat de doi jucători români - Daniel Carpo și Ionuț Botezatu - pilierul irlandez a rămas căzut pe gazon, iar arbitrul a oprit jocul pentru o accidentare. Medicul a intervenit și i-a adus irlandezului un set nou de lentile de contact, fiindcă una dintre ele îi sărise la contactul puternic cu cei doi adversari.

Irlandezul a reluat jocul și a evoluat până în minutul 55, când a fost înlocuit cu McGrath. A fost primul meci al lui din luna aprilie. Abia a revenit după o operație la umăr, dar împotriva României a fost la înălțime și a jucat constant bine pentru a patra favorită a Cupei Mondiale de rugby din 2015.

În urmă cu 3 ani, lentilele de contact l-au pus într-o postură amuzantă pe Cian Healy. Pilierul naționalei Irlandei a fost "victima" unei farse la radio, fiind păcălit de un realizator de emisiuni care s-a dat drept agent de publicitate și i-a oferit un rol într-o reclamă la... lentile de contact. Gluma a fost pusă la cale chiar de un bun prieten al său. Rugbistul ar fi trebuit să cânte și să danseze alături de câteva fotomodele, pe Aviva Stadium, arena pe care echipa lui, Leinster, joacă meciurile de pe teren propriu. Luat peste picior de interlocutori în numeroase rânduri pe parcursul discuției de 14 minute, internaționalul irlandez s-a enervat și i-a înjurat pe cei doi.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑