Doctorul naționalei Argentinei, optimist în privința revenirii lui Messi: "Probabil va dura mai puțin de 8 săptămâni"



028 сентября 2015

Doctorul naționalei Argentinei, optimist în privința revenirii lui Messi: **

Lionel Messi s-a accidentat în meciul pe care FC Barcelona l-a câştigat cu 2-1 pe teren propriu în faţa nou-promovatei Las Palmas şi a părăsit terenul după doar 10 minute, cea mai rapidă schimbare din întreaga sa carieră. A suferit o întindere la ligamentele genunchiului stâng, dar doctorul naționalei Argentinei, Donato Villani, este optimist în privința atacantului.

Conform primelor estimări, Messi urma să lipsească minimum șapte săptămâni de la pregătirile Barcelonei, dar specialistul reprezentativei crede că acesta se va recupera mai repede. "Îl cunosc de mulți ani pe Messi și n-am nicio îndoială că va fi gata de joc în cel mai scurt timp posibile, poate chiar mai repede decât se preconiza, adică între șase și opt săptămâni", a spus Donato Villani într-un interviu acordat pentru cotidianul Ole. "Leo se enervează atunci când nu poate să joace. Dorința lui de a juca din nou este uriașă și ambiția lui de a se recupera poate influența procesul. Primul pas este odihna totală", a mai spus Villani.

Dacă revenirea lui Messi nu va fi forțată, sud-americanul va rata 12 meciuri - opt ale Barcelonei şi patru ale Argentinei. În La Liga, Messi nu va juca în meciurile cu Sevilla (3 octombrie), Rayo Vallecano (17 octombrie), Eibar (25 octombrie), Getafe (1 noiembrie) şi Villarreal (8 noiembrie).

În Liga Campionilor, Luis Enrique nu se va putea baza pe omul său numărul 1 în partidele cu Bayer Leverkusen, de marţi, şi în "dubla" cu BATE Borisov, de pe 20 octombrie şi 4 noiembrie.

Lionel Messi nu a mai ratat un meci din cauza unei accidentări din noiembrie 2013, când a ieşit în minutul 21 al partidei de campionat cu Betis şi apoi a lipsit în următoarele nouă jocuri.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑