Jucătorii Astrei nu au trecut peste problemele financiare: "Noi suntem aici pentru bani!"  



028 сентября 2015

 

Jucătorii Astrei nu au trecut peste problemele financiare: **

Jucătorii Astrei au ignorat problemele financiare din ultimele câteva luni şi au revenit pe primul loc în Liga 1, după 1-0 cu FC Botoșani.

Certați aspru de Marius Șumudică pentru prestația de la meciul cu Botoșani, fotbaliștii recunosc că încă își așteaptă banii. Brazilianul De Amorim știe însă cum sa-i oblige pe oficialii clubului din Giurgiu sa le achite restantele.

William de Amorim, de la Astra, a declarat: "Noi suntem aici pentru bani, de aia am plecat și de acasă, din Brazilia, dar a zis clubul că ne rezolvăm problemele. Noi facem treabă aici și îi forțăm să rezolve problema".

Constantin Budescu a completat: "Nu știu dacă pot să îi spun tensiune, dar sunt câteva nemulțumiri, și a tot fost vorba de foarte multe probleme, și prin ziare. Chiar sunt probleme, dar sperăm, cu trecerea timpului, să se rezolve"

Marius Şumudică, antrenorul Astrei, a declarat: "Sunt antrenor și nu o să vin acum să vă spun că s-au plătit salarii sau nu s-au plătit salarii. Eu îmi fac treaba ca antrenor, mai departe întrebați-i pe cei din conducere. Dacă nu suntem plătiți cu atât mai mare este reușita, dar nu vreau să vorbesc".




Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑