De Amorim își depune actele pentru cetăţenia română: "E bine pentru mine și pentru club"



028 сентября 2015

 

**VIDEO** De Amorim își depune actele pentru cetăţenia română:

După modelul încercat la un moment dat cu nigerianul Kehinde Fatai, acum la Sparta Praga, Astra plănuiește din nou să naturalizeze unul dintre cei mai valoroși jucători străini din lot!

William De Amorim se pregăteşte să devină român. Brazilianul în vârstă de 23 de ani va depune în curând actele pentru obţinerea cetăţeniei, ajutat de cei din conducerea Astrei.

Mijlocaşul este în România din 2010 și are 107 partide în Liga 1, unde a evoluat doar pentru giurgiuveni. Dacă solicitarea îi va fi aprobată, De Amorim poate să fi convocat chiar la echipa naţională. Fotbalistul Astrei a declarat, pentru Digi Sport, după meciul cu FC Botoșani:

"Săptămâna aceasta mi-a zis cineva din club că se poate, dar eu de mine nu știu, sunt multe până să joc în naționala României. Pentru mine e bine, dar și pentru club, fiindcă eu nu mai joc ca strainer. E bine și pentru club că poate să mai cumpere un jucător străin. Va fi bine și pentru mine, e posibil un transfer mai ușor în Europa".

Dorit insistent de Steaua în vară, De Amorim a jucat în acest sezon 17 partide în toate competițiile, oferind două pase de gol și înscriind două goluri. Este cotat la 1,7 milioane de euro.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑